Tãuţiului Residence Florești Cărăușul Construct

DESPRE NOI

imobiliare Cluj-Napoca
Istoria noastră...

Povestea noastră a început în anul 2012, când pasiunea pentru construcțile imobiliare ne-a determinat să ne dezvoltăm cunoștințele și resursele în acest domeniu. Cărăușul Construct reprezintă compania care și-a dezvoltat activitatea pentru proiectele de dezvoltare imobiliară mici și mijloci, construcții de apartamente și spații comerciale.

Anul 2015 a fost un an în care rezultatele noastre au fost recunoscute și apreciate la nivel local, ocupând locul 2 și respectiv 3 în clasamentul Top Profit Romania, în domeniul de activitate al dezvoltării imobiliare pentru anul 2014, în localitatea Cluj Napoca și respectiv în județul Cluj.
Misiunea noastră
Este să le oferim clienților noștri căminul ideal, preferat de întreaga familie, aproape de natură și aproape de sufletul lor. Ne-am concentrat resursele pentru a vă oferi spații confortabile, construite din materiale de foarte bună calitate pentru a contribui la rezistența și calitatea duratei de viață a spațiului dumneavoastră.
CONFORT
100%
ACCESIBILITATE
100%
LINIȘTE
100%
PANORAMĂ
100%
Echipa noastră
Este formată din oameni tineri, care și-au dovedit meritul în compania noastră prin abilitățile lor remarcabile, prin profesionalism și promptitudine. Rezultatele impecabile ale proiectelor noastre se datorează în principal profesionalismului activității lor, dar și datorită materialelor de cea mai înaltă calitate și rezistență pe care le utilizăm în construcțiile noastre.
Pentru a fi sigur că luați decizia potrivită în achiziționarea apartamentului ideal pentru dumneavoastră și întreaga familie, echipa noastră vă oferă consultanță gratuită și o prezentare amănunțită a tuturor beneficiilor apartamentelor noastre.
imobiliare Cluj-Napoca
Ai intrebari? Nu ezita să ne contactezi! |CONTACT